Khamis, 28 Mei 2009

AFIQ LAGI DAN LAGI

Dicatat oleh wuzz_in di 8:09 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Afiq sudah pandai menjenguk dibawah tonggekannya..oh, bahasaku begitew indah, kalian faham ka?hihi..afiq sudah pandai begini...
Jadi sekarang hobinyer menoggek lagir dan menjenguk dari bawah montotnyer. Kalu takde org nak tulun2 dia jenguk kat bawah montotnyer itew, afiq akan ulang2 byak kalu buat sampai lah ader org akan jenguk dan ‘cak’ die..shumil kan anakku..’ah, kalu kalians kater tak shumil pons, ku tetap kater shumils taw!hihi.. ni beberapa gambar Afiq yg ku suker

AFIQ lagii..

Dicatat oleh wuzz_in di 7:56 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Nsemkan kalians?hihi..baju itew ku beli di Tseco..baju tuh kater “ if u think i’m cute you should see my mummy..ngeh..ngeh..aku malu nak amek yg tulis “i obviously got my good looks from my mummy”..kots kalu Afiq tak good looking kang org kater frasantan laks!hihi..yg belakang tuh bukan sofa display taw..sofa tuh ku yg pilih. Lakiku tak suker. Udahnyer maseh berbalut dengan ader lagi sticker kedai. Ku pons malu2 alah ler plaks nak bukak plastiknyer itew.hihi..

AFIQ YG LASAK

Dicatat oleh wuzz_in di 7:45 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini


Hari tuh kan kalian, hariku bermula seawall 4.30 pg.Afiq bgn awal gilerss plak sebab mlm td tido awal..kol 6 lebih dah aksi merengek tak sudah2.Jadi maknyer yg ala2 malas bz ni nenenkan dier lah, per lagi kan.Sekali tidurrr...ku berbahagia lah. Rupenyer, Afiq ku itew mangun awal..memula telah ku paksa nenen kan dier, tapi tak mahu. Nak tak nak terpaksalah aku bg di main2 bunjut tilamku itew..oh, luper nak bg tau, kami tidur dibawah malam tu sebab dekat 5-6 kali asyik jatuh aje. Afiq mula main2 dekat besen mandinyer, ku piker takperlah nanti boring nangeslah dier..maka mataku pons ala2 layu giteww..tetiber ku sedar bunyi Afiq merengek2, tapi Afiq tiada dlm bilik!Apakah?ku cari2 Afiq kot2 termasuk bawah tilam, terperosok tepi pintu..oh, sungguh tak logic diriku ini taw. Takde jugak, jdi aku dgn nerbesnye lari keluar. Upenye Afiq sedang dlm perjalanan nak ke pintu masuk umahku! Oh, syg mak, mu kekurangan kaseh syg ker nak, sampai nak lari dari umah?hihi..yg magicnyer, cemanalah Afiq buleh lalu kat bendul yg amatlah tinggi itew tanpa terjatuh..misteri sungguh anakku itew. Semisteri maknyer ker? Maknyer misteri sebab org sentiasa tertnya2 cemana emaknya idup dlm doonia nyer yg kelam kelibut itu tapi maseh mampu wat joke hihihi..baik maknyer meng’housekeeping’ kan dirinyer itew..dari asik wat lawak ala2 bijaksini itu kan?hihi...magic tau kalians, bendol itu memanglah tinggi..inilah gambar bendol magic iteww..

Khamis, 28 Mei 2009

AFIQ LAGI DAN LAGI

Afiq sudah pandai menjenguk dibawah tonggekannya..oh, bahasaku begitew indah, kalian faham ka?hihi..afiq sudah pandai begini...
Jadi sekarang hobinyer menoggek lagir dan menjenguk dari bawah montotnyer. Kalu takde org nak tulun2 dia jenguk kat bawah montotnyer itew, afiq akan ulang2 byak kalu buat sampai lah ader org akan jenguk dan ‘cak’ die..shumil kan anakku..’ah, kalu kalians kater tak shumil pons, ku tetap kater shumils taw!hihi.. ni beberapa gambar Afiq yg ku suker

AFIQ lagii..


Nsemkan kalians?hihi..baju itew ku beli di Tseco..baju tuh kater “ if u think i’m cute you should see my mummy..ngeh..ngeh..aku malu nak amek yg tulis “i obviously got my good looks from my mummy”..kots kalu Afiq tak good looking kang org kater frasantan laks!hihi..yg belakang tuh bukan sofa display taw..sofa tuh ku yg pilih. Lakiku tak suker. Udahnyer maseh berbalut dengan ader lagi sticker kedai. Ku pons malu2 alah ler plaks nak bukak plastiknyer itew.hihi..

AFIQ YG LASAK



Hari tuh kan kalian, hariku bermula seawall 4.30 pg.Afiq bgn awal gilerss plak sebab mlm td tido awal..kol 6 lebih dah aksi merengek tak sudah2.Jadi maknyer yg ala2 malas bz ni nenenkan dier lah, per lagi kan.Sekali tidurrr...ku berbahagia lah. Rupenyer, Afiq ku itew mangun awal..memula telah ku paksa nenen kan dier, tapi tak mahu. Nak tak nak terpaksalah aku bg di main2 bunjut tilamku itew..oh, luper nak bg tau, kami tidur dibawah malam tu sebab dekat 5-6 kali asyik jatuh aje. Afiq mula main2 dekat besen mandinyer, ku piker takperlah nanti boring nangeslah dier..maka mataku pons ala2 layu giteww..tetiber ku sedar bunyi Afiq merengek2, tapi Afiq tiada dlm bilik!Apakah?ku cari2 Afiq kot2 termasuk bawah tilam, terperosok tepi pintu..oh, sungguh tak logic diriku ini taw. Takde jugak, jdi aku dgn nerbesnye lari keluar. Upenye Afiq sedang dlm perjalanan nak ke pintu masuk umahku! Oh, syg mak, mu kekurangan kaseh syg ker nak, sampai nak lari dari umah?hihi..yg magicnyer, cemanalah Afiq buleh lalu kat bendul yg amatlah tinggi itew tanpa terjatuh..misteri sungguh anakku itew. Semisteri maknyer ker? Maknyer misteri sebab org sentiasa tertnya2 cemana emaknya idup dlm doonia nyer yg kelam kelibut itu tapi maseh mampu wat joke hihihi..baik maknyer meng’housekeeping’ kan dirinyer itew..dari asik wat lawak ala2 bijaksini itu kan?hihi...magic tau kalians, bendol itu memanglah tinggi..inilah gambar bendol magic iteww..
 

kisahku Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea