Ahad, 28 Mac 2010

33

Dicatat oleh wuzz_in di 8:24 PTG 2 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam..

En Suami baru je menyambut besday yg ke-33 24 Mac ari tuh..Walaupon ari tuh dia tak wish pons besday saya, dan saya pon dah berniat jahat kata tak mo wish besday dia, akhirnya saya wish jugaklah...sebab saya kan istri mithali.Kan?kan?hehe..

Jadik ari ahad lepas, dalam kemalasan yang senantiasa ada yang amat, saya masaklah jugak kek sebijik..Dahla hamper2 hanget plak tu.Masakkan jugak lah jeli sikit..



Kire semapatlah konon2 potong kek bagai kan.Padahal masa besday saya ada org kesah?huaaaa


Abaikan En suami yg hanya bersinglet..baru balik keje..
O, saya nak wat pembetulanlah..upenya saya baru masuk 11 minggu pada minggu nih..silap perkiraan plak..hehe

Saya tak sabar lagi bilalah segala mabuk2 ini akan berakhir..sekali Allah tarik nikmat yg baru kire sikit, saya dah tak tentu hala sebab saya sukooo makan!

Rabu, 24 Mac 2010

Jenguk2 kembali

Dicatat oleh wuzz_in di 5:21 PTG 4 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam..

Wah3...udah berapa lama saya tak hapdate blog ini.Tak de org rindu nak baca entri baru pon kan?hehe..

Banyak alasan saya sehingga tak bley update blog sket punya lama.
1. saya mabuk...huwaaa...
2. saya selalu letih tahap extreme even tido sampai 7-8 jam -->sampai bley tetido
sambil drive tau..huhu
3. saya bz kat sekolah sebab tahun ni saya S/U majlis sukan, jadik banyakkkk gile
surat n minit2 yang saya kena siapkan.

sekarang pregnancy dah masuk 11weeks..mabuk ada sedikit kurang..letih pon dah berkurangan..tapi saya amik supplement untuk tak letih..Boley ke ek?saya amik multivitamin. Sesapa tahu?

Selamat bertemu kembali yer..hari sukan dah lepas, jadik saya bley update di sekolah.hehe...

Ahad, 28 Mac 2010

33

Salam..

En Suami baru je menyambut besday yg ke-33 24 Mac ari tuh..Walaupon ari tuh dia tak wish pons besday saya, dan saya pon dah berniat jahat kata tak mo wish besday dia, akhirnya saya wish jugaklah...sebab saya kan istri mithali.Kan?kan?hehe..

Jadik ari ahad lepas, dalam kemalasan yang senantiasa ada yang amat, saya masaklah jugak kek sebijik..Dahla hamper2 hanget plak tu.Masakkan jugak lah jeli sikit..



Kire semapatlah konon2 potong kek bagai kan.Padahal masa besday saya ada org kesah?huaaaa


Abaikan En suami yg hanya bersinglet..baru balik keje..
O, saya nak wat pembetulanlah..upenya saya baru masuk 11 minggu pada minggu nih..silap perkiraan plak..hehe

Saya tak sabar lagi bilalah segala mabuk2 ini akan berakhir..sekali Allah tarik nikmat yg baru kire sikit, saya dah tak tentu hala sebab saya sukooo makan!

Rabu, 24 Mac 2010

Jenguk2 kembali

Salam..

Wah3...udah berapa lama saya tak hapdate blog ini.Tak de org rindu nak baca entri baru pon kan?hehe..

Banyak alasan saya sehingga tak bley update blog sket punya lama.
1. saya mabuk...huwaaa...
2. saya selalu letih tahap extreme even tido sampai 7-8 jam -->sampai bley tetido
sambil drive tau..huhu
3. saya bz kat sekolah sebab tahun ni saya S/U majlis sukan, jadik banyakkkk gile
surat n minit2 yang saya kena siapkan.

sekarang pregnancy dah masuk 11weeks..mabuk ada sedikit kurang..letih pon dah berkurangan..tapi saya amik supplement untuk tak letih..Boley ke ek?saya amik multivitamin. Sesapa tahu?

Selamat bertemu kembali yer..hari sukan dah lepas, jadik saya bley update di sekolah.hehe...
 

kisahku Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea