Isnin, 29 Oktober 2012

Melawan Selsema Dengan Hanya Supplemen

Dicatat oleh wuzz_in di 7:10 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam,
Hari raya kedua aritu sy telah terseksa jiwa raga sbb selsema tetiba. Bangun lepas subuh dah start bersin2. nice! Huhu.. pastu sy terus telan vitamin c sebijik -dipatah dua. Hidung mula la gatal2 nk terbersin semedang. 2-3 jam pastu sy mkn lg vitamin c sebijik. Tghari tu sy dah rasa lembik2, mengantuk, mata pun mcm x larat bukak. Badan rasa sejuk2 dah. Auni bising2 nk nenen. Sy pe lagi, layankan ajelah. Untungnya Auni tido, sy pon out sekali. Hehe.. tido 3 jam jugak. Dasat aku! Hehe..

Selepas 3 jam,bgn tu rasa x sedap jugak. Terus ambik lg sebijik vitamin c.pastu pi solat zuhur. Alhamdulillah,terus stop bersin n badan rasa segar. Snot2 sumer ilang! Syukur sgt..the rest of d day terus ilang selsema. :)

Malam b4 tido sy mkn lg sebijik. Had nya adlh 4 bijik..

Best kan? Mahu juga sihat dgn hanya supplement? Contact sy ye! 0172274269
Published with Blogger-droid v1.7.4

Hb low in pregnancy~

Dicatat oleh wuzz_in di 8:43 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam,
Selamat eidul adha kengkawan! Terlewat sudah.. :)

nak tido dh tp mau share testi customer sy yg menghadapi hb low masa preggy.tension taw! Sy sudah pernah alaminya.. kawan ni baru cuba utk 7 hari. Hb naik dr 9.7-->10.7!!selama ni dok makan kerang, bayam bagai, hampeh je x naik. Alhamdullillah sesangat dgn pengambilan vitalea terus naik. Syukur...

Nak try? Sms jer.. 0172274269
Published with Blogger-droid v1.7.4

Rabu, 24 Oktober 2012

Salam Aidiladha

Dicatat oleh wuzz_in di 4:22 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam,
Hari ni hari Arafah. Mmg teringin sgt nk puasa. Tapi atas sebab2 tertentu x dapat sy berpuasa. Sedih sgt.. :(

Kengkawan ada ber 'korban' ke tahun ni? Sy ni last minute je join satu bhg, tp x tau lg jadi ke tidak sbb x cukup org..

Salam aidiladha kengkawan. Makan sup bebanyak ye.setahun sekali jer.. hehe..

-sy -yg -kuciwa -x- dpt -pose-
Published with Blogger-droid v1.7.4

Isnin, 22 Oktober 2012

2 TAHUN SUDA...

Dicatat oleh wuzz_in di 7:51 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam,
Boleh pulak lupa nk hapdet, semalam ank dara sy sudah dua tahun la!Alhamdulillah,sudah cukup 2 tahun menyusu... terima kasih Allah. .syukur amat.. next, kena mula berusaha tangga kejayaan la.hehe..
Published with Blogger-droid v1.7.4

Khamis, 18 Oktober 2012

SUPPLEMENT@REAL FOOD ???

Dicatat oleh wuzz_in di 6:25 PTG 2 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam,
Seminggu dua ni, ramai pulak rakan2 di FB mengamuk kerna menyampah dgn iklan2 supplement yg seolah mencadangkan x perlu makan makanan lain if sudah mkn supplement. Sy yg menjual pun terasa tempiasnya. TAPI. sy TAK PERNAH suggest supplement menggantikan makanan, okeh. NEVER! CHOLTE ANDUEI! ha,kan dh skipping korea yg x betul tu. :)

When u read S.U.P.P.L.E.M.E.N.T, what do u understand by that word? Ngok la org yg cuba menggantikn real food with supplement. Hidup sekali cuma, kalau takat nk mkn vitamin je, baik toksah.

Peeps,enjoy real food.Whatever supplement out there ,no matter how good they claimed it to be,it will never replace the goodness of real food.Never.

Take supplement sparingly.Don't be too rigid.Contoh nya sy sendiri. Bukannya sy ambik segala mak nenek tu hari2. selang2 sehari. Kan ada byk jenis. Be creative. Know your own body.Feel like flu is coming,take vitamin c.feel tired,take b complex. Having backaches, take osteomatrix.
Shaklee have a wide variety of supplement. Each with specific function. Use it accordingly.Be smart ok.

To those who need supplement for certain problems( milk booster, infertility, skin problem,weight management, etc) u can get free consultation from me.SMS to 0172274269 k.

Regards,
Wazahwahid.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sabtu, 13 Oktober 2012

Trial Pack Shaklee

Dicatat oleh wuzz_in di 4:49 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam,

Stok baru breastfeeding set baru sampai!! Meh2 cuba. Sy jual murah2 je. Niat nk membantu org je. Kalau niat keuntungan, sy dh jual rege pasaran dah. :) insyaallah berkesan. X rugi try tau.

Sms: 0172274269
Published with Blogger-droid v1.7.4

Isnin, 8 Oktober 2012

Omega Guard

Dicatat oleh wuzz_in di 1:15 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Salam,
Hari ni sy nk perkenalkan satu produk lagi dr Shaklee. Sy sendiri mengamalkan product ni iaitu* clap hand everyone* OmegaGuard.

Apakah kebaikan Omega Guard ni? Meh aii citer sket ek.. antara nya ialah:
1. Melindungi jantung anda
2. Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
3. Mengandungi minyak ikan terbaik di dunia
4. Ultratulen dan bergred farmaseutikal.

Best kan? Sejak makan ni, sy dpt kelebihan ini, senang membuang! Mcm x de kaitan je kan? Tp seriously, mmg betul berlaku taw! :)

Sesapa nk try bisa aja dong. Sms/ call sy di 0172274269@email wazahwahid@ gmail.com

Kita berusaha, Allah yg tentukan kejayaannya. :)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Ahad, 7 Oktober 2012

Omega Guard

Dicatat oleh wuzz_in di 9:02 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Salam,
Hari ni sy nk perkenalkan satu produk lagi dr Shaklee. Sy sendiri mengamalkan product ni iaitu* clap hand everyone* OmegaGuard.

Apakah kebaikan Omega Guard ni? Meh aii citer sket ek.. antara nya ialah:
1. Melindungi jantung anda
2. Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
3. Mengandungi minyak ikan terbaik di dunia
4. Ultratulen dan bergred farmaseutikal.

Best kan? Sejak makan ni, sy dpt kelebihan ini, senang membuang! Mcm x de kaitan je kan? Tp seriously, mmg betul berlaku taw! :)

Sesapa nk try bisa aja dong. Sms/ call sy di 0172274269@email wazahwahid@ gmail.com

Kita berusaha, Allah yg tentukan kejayaannya. :)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Kenapa Kita Perlu Suppleme?

Dicatat oleh wuzz_in di 12:04 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam,
Hari ni sy nk kongsi beberapa sbb kita perlukan supplemen. Antara sbb2 nya ialah:
Reason #1: Insufficient nutrients in
our food. We can’t get all the essential
nutrients we need from food alone.Ini mmg betul. Yelah, mkn sumber calcium mgkin satu serving je per day.jd pe kaedahnya mau dpt cukup?

Reason #2: Poor digestion.penghadaman yg x berjalan lancar menyebabkan nutrients x dpt diserap dgn baik.

Reason #3: Poor food preparation.Biasa masak sayur? Sanggup mkn mentah2? mesti x,kan? Masa proses memasak tu, kebanyakan vitamin akan dimusnahkan. Lagi2 kalau korang mcm sy yg suka betul2 masak, x suka keras2..

Reason #4: Environment toxins.ini sumer org tahu...

Reason #5: Obesity.

Reason #6: Insomnia and Stress.

Reason #7: Hormone Imbalances.

Although both testosterone and
estrogen are present in both males
and females, estrogen is considered
the female hormone and testosterone
the male hormone. A decrease in
testosterone makes it difficult for men
to gain muscle mass, and an excess of
estrogen makes it difficult for both
men and women to lose fat once it is
acquired.

Reason #9: Quality of Life. There are
many nutrients that can improve our
quality of life.Contoh: x cukup vitamin, kita x la terus dpt penyakit, tp kalau kita ambil vitamin, badan akn rasa lebih bertenaga. Jadi sepatutnya mesti kita nk hidup yg lebih berkualiti. .right?

So,sesapa nk try supplement dr Shaklee,sms sy ye! 0172274269



Published with Blogger-droid v1.7.4

Jumaat, 5 Oktober 2012

Lagi testimoni..

Dicatat oleh wuzz_in di 10:39 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam sayang,
Spring cleaning today.Kalau dulu mesti siap dgn 'senjata ': face mask n kain utk lap hingus. Sy mmg x thn habuk. Lepas mengemas biasanya akan bersin berpuluh2 kali n akan berterusan sampai ke ptg. Esoknya, kekadang terus selsema. Org yg x penah rasa, mmg x kan faham rasa terseksa itu. Nak buat apa pun x best sbb asik bersin, mata mesti berair n hidung mula tersumbat. Kepala jadik weng rasanya.Sangat x selesa okeh! Tp ,alhamdulillah tadi sy bersin sekali je . :) Nak tahu rahsianya? mungkin berkesan buat anda juga. :)
SMS : 017-2274269 
Email : wazahwahid@gmail.com

Khamis, 4 Oktober 2012

Testimoni Sendiri Lah pulak!

Dicatat oleh wuzz_in di 7:54 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam, sy nk share testimoni vitamin C dulu k..nnti sy share set bf pulak deh. :)
Dolu2, sy ni resdung. Mmg style pepagi bangun terus idung berair. Masa solat subuh mesti akan mengalir2 tau hingus. Jenuh menahan tau! Memula mkn Shaklee ni ingat ntah2 sama je mcm cap2 yg lain yg penah sy try.Ala2 x percaya la kan.. mkn pon culas2.. tapi sy perasan kalau nk selsema, sy tetiba insof, mkn smpi 2bijik sekali, alhmdulillah,symptoms selsema hilang terus. Sejak tu, sy pon mengamalkanlah vitamin C dr Shaklee. Setelah dkt setahun makan, sy sudah jaaarang selsema, pepagi dah x bersin2, hingus2 pun x de dah.Makan belacan pon dah x pantang. Mmg best lah! Alhamdulillah,syukur teramat sgt.. part paling best bila org puji kulit sy nampak lebih cantik. Awww, x penah org puji kulit aii taw! dah nk masuk umur 30 baru ada org puji. Hins.. hins.. kembang idung aii yg mmg kembang ni. Haha
So,kalau korang nk try,apa lagi, call/sms sy di 0172274269 ye..mcm2 set pon ada. Nk beli vitamin c je pon x de mslh.
:)
P/s: result may vary on each individua.But trying won't hurt,right guys?
0172274269

Published with Blogger-droid v1.7.4

I heart Vitamin C!

Dicatat oleh wuzz_in di 2:05 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam,
Sy nk share Testimoni dr pengguna vitamin c..

Testimoni Pengguna : Vitamin C &
Selsema ( Flu )**
Setiap pengguna Shaklee akan mempunyai
favourite product.Jika saya suka banget
dengan ESP, my biz partner, Ramyah
sukakan Vitamin C. Bermula sebagai
pengguna sahaja dan kini sudah menjadi
pengedar di kawasan Shah Alam.
Mari baca kisah Ramyah dan Shaklee
Vitamin C
Biasa kita dengar, vitamin C untuk selsema
@ kulit cantik, dan senang kita beli di
mana-mana. Saya pun begitu jugak, agak2
nak kena selsema tu, beli jelah mana yang
ada. Tapi end result takdelah menarik pun,
samada kurang berkesan @ sama je.
Sejak pertengahan tahun lepas, memang
amalan pemakanan sihat saya lari. So,
masalah kekurangan nutrisi menjadi-jadi.
Bermula dengan gusi berdarah, sakit
sendi lutut, demam sekali sekala dan
selsema berpanjangan. Seperti biasa bila
berjumpa doktor, ubat yang saya bawak
balik adalah ubat selsema & antibiotik.
Walaupun saya memang tak suka ubat
apatah lagi antibiotik, namun pejam mata,
telan jelah. Pada masa yang sama, saya
tetap makan vitamin c yang ada. Memang
berbulan2 tak ada perubahan, yang ada
hanyalah selsema yang kronik & amat
mengganggu aktiviti harian.
Bulan Mei adalah percubaan saya
bersama vitamin C shaklee. Ini kes try &
error lah. Hampir sebulan, baru saya
perasaan yang saya tak perlukan apa-
apa helaian tisu ataupun paket tisu.
Rupa-rupanya saya sendiri tak
menyedari yang selsema saya dah pulih,
kering betul !!! Alhamdulillah, wow it
works...hanya dengan sebiji sehari je, 180
biji sebotol samada untuk 180 hari atau
kurang apabila tambah dos menjadi 2 biji
Sumber : Ramyah @ Mummy-sihat

*credit to: healthierlife4uandme.blogspot.com*

Korang, sy pun mengalami keadaan yg sama.. nanti I citer pengalaman I pulak ye! :)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Rabu, 3 Oktober 2012

Shaklee 1.0

Dicatat oleh wuzz_in di 8:05 PG 2 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam sayang,
Sy kini adlh independent distributor bg Shaklee. Sy ada sediakan trial pack bg yg disebutkan dibawah dgn harga yg amat istimewa. Serious,mungkin korang x kan dpt harga ni unless korang sendiri jd ahli! :)
1. Trial pack breastfeeding( RM 65)
2.TRIAL PACK SKIN BOOSTER( cantik kulit) (RM 63)
3.TRIAL PACK RESDUNG( RM 41)
ADa set lain juga. Sms saya utk pertanyaan lanjut ye.. 0172274269
p/s:semua harga beserta postage ye!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Isnin, 29 Oktober 2012

Melawan Selsema Dengan Hanya Supplemen

Salam,
Hari raya kedua aritu sy telah terseksa jiwa raga sbb selsema tetiba. Bangun lepas subuh dah start bersin2. nice! Huhu.. pastu sy terus telan vitamin c sebijik -dipatah dua. Hidung mula la gatal2 nk terbersin semedang. 2-3 jam pastu sy mkn lg vitamin c sebijik. Tghari tu sy dah rasa lembik2, mengantuk, mata pun mcm x larat bukak. Badan rasa sejuk2 dah. Auni bising2 nk nenen. Sy pe lagi, layankan ajelah. Untungnya Auni tido, sy pon out sekali. Hehe.. tido 3 jam jugak. Dasat aku! Hehe..

Selepas 3 jam,bgn tu rasa x sedap jugak. Terus ambik lg sebijik vitamin c.pastu pi solat zuhur. Alhamdulillah,terus stop bersin n badan rasa segar. Snot2 sumer ilang! Syukur sgt..the rest of d day terus ilang selsema. :)

Malam b4 tido sy mkn lg sebijik. Had nya adlh 4 bijik..

Best kan? Mahu juga sihat dgn hanya supplement? Contact sy ye! 0172274269
Published with Blogger-droid v1.7.4

Hb low in pregnancy~

Salam,
Selamat eidul adha kengkawan! Terlewat sudah.. :)

nak tido dh tp mau share testi customer sy yg menghadapi hb low masa preggy.tension taw! Sy sudah pernah alaminya.. kawan ni baru cuba utk 7 hari. Hb naik dr 9.7-->10.7!!selama ni dok makan kerang, bayam bagai, hampeh je x naik. Alhamdullillah sesangat dgn pengambilan vitalea terus naik. Syukur...

Nak try? Sms jer.. 0172274269
Published with Blogger-droid v1.7.4

Rabu, 24 Oktober 2012

Salam Aidiladha

Salam,
Hari ni hari Arafah. Mmg teringin sgt nk puasa. Tapi atas sebab2 tertentu x dapat sy berpuasa. Sedih sgt.. :(

Kengkawan ada ber 'korban' ke tahun ni? Sy ni last minute je join satu bhg, tp x tau lg jadi ke tidak sbb x cukup org..

Salam aidiladha kengkawan. Makan sup bebanyak ye.setahun sekali jer.. hehe..

-sy -yg -kuciwa -x- dpt -pose-
Published with Blogger-droid v1.7.4

Isnin, 22 Oktober 2012

2 TAHUN SUDA...

Salam,
Boleh pulak lupa nk hapdet, semalam ank dara sy sudah dua tahun la!Alhamdulillah,sudah cukup 2 tahun menyusu... terima kasih Allah. .syukur amat.. next, kena mula berusaha tangga kejayaan la.hehe..
Published with Blogger-droid v1.7.4

Khamis, 18 Oktober 2012

SUPPLEMENT@REAL FOOD ???

Salam,
Seminggu dua ni, ramai pulak rakan2 di FB mengamuk kerna menyampah dgn iklan2 supplement yg seolah mencadangkan x perlu makan makanan lain if sudah mkn supplement. Sy yg menjual pun terasa tempiasnya. TAPI. sy TAK PERNAH suggest supplement menggantikan makanan, okeh. NEVER! CHOLTE ANDUEI! ha,kan dh skipping korea yg x betul tu. :)

When u read S.U.P.P.L.E.M.E.N.T, what do u understand by that word? Ngok la org yg cuba menggantikn real food with supplement. Hidup sekali cuma, kalau takat nk mkn vitamin je, baik toksah.

Peeps,enjoy real food.Whatever supplement out there ,no matter how good they claimed it to be,it will never replace the goodness of real food.Never.

Take supplement sparingly.Don't be too rigid.Contoh nya sy sendiri. Bukannya sy ambik segala mak nenek tu hari2. selang2 sehari. Kan ada byk jenis. Be creative. Know your own body.Feel like flu is coming,take vitamin c.feel tired,take b complex. Having backaches, take osteomatrix.
Shaklee have a wide variety of supplement. Each with specific function. Use it accordingly.Be smart ok.

To those who need supplement for certain problems( milk booster, infertility, skin problem,weight management, etc) u can get free consultation from me.SMS to 0172274269 k.

Regards,
Wazahwahid.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sabtu, 13 Oktober 2012

Trial Pack Shaklee

Salam,

Stok baru breastfeeding set baru sampai!! Meh2 cuba. Sy jual murah2 je. Niat nk membantu org je. Kalau niat keuntungan, sy dh jual rege pasaran dah. :) insyaallah berkesan. X rugi try tau.

Sms: 0172274269
Published with Blogger-droid v1.7.4

Isnin, 8 Oktober 2012

Omega Guard

Salam,
Hari ni sy nk perkenalkan satu produk lagi dr Shaklee. Sy sendiri mengamalkan product ni iaitu* clap hand everyone* OmegaGuard.

Apakah kebaikan Omega Guard ni? Meh aii citer sket ek.. antara nya ialah:
1. Melindungi jantung anda
2. Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
3. Mengandungi minyak ikan terbaik di dunia
4. Ultratulen dan bergred farmaseutikal.

Best kan? Sejak makan ni, sy dpt kelebihan ini, senang membuang! Mcm x de kaitan je kan? Tp seriously, mmg betul berlaku taw! :)

Sesapa nk try bisa aja dong. Sms/ call sy di 0172274269@email wazahwahid@ gmail.com

Kita berusaha, Allah yg tentukan kejayaannya. :)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Ahad, 7 Oktober 2012

Omega Guard

Salam,
Hari ni sy nk perkenalkan satu produk lagi dr Shaklee. Sy sendiri mengamalkan product ni iaitu* clap hand everyone* OmegaGuard.

Apakah kebaikan Omega Guard ni? Meh aii citer sket ek.. antara nya ialah:
1. Melindungi jantung anda
2. Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
3. Mengandungi minyak ikan terbaik di dunia
4. Ultratulen dan bergred farmaseutikal.

Best kan? Sejak makan ni, sy dpt kelebihan ini, senang membuang! Mcm x de kaitan je kan? Tp seriously, mmg betul berlaku taw! :)

Sesapa nk try bisa aja dong. Sms/ call sy di 0172274269@email wazahwahid@ gmail.com

Kita berusaha, Allah yg tentukan kejayaannya. :)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Kenapa Kita Perlu Suppleme?

Salam,
Hari ni sy nk kongsi beberapa sbb kita perlukan supplemen. Antara sbb2 nya ialah:
Reason #1: Insufficient nutrients in
our food. We can’t get all the essential
nutrients we need from food alone.Ini mmg betul. Yelah, mkn sumber calcium mgkin satu serving je per day.jd pe kaedahnya mau dpt cukup?

Reason #2: Poor digestion.penghadaman yg x berjalan lancar menyebabkan nutrients x dpt diserap dgn baik.

Reason #3: Poor food preparation.Biasa masak sayur? Sanggup mkn mentah2? mesti x,kan? Masa proses memasak tu, kebanyakan vitamin akan dimusnahkan. Lagi2 kalau korang mcm sy yg suka betul2 masak, x suka keras2..

Reason #4: Environment toxins.ini sumer org tahu...

Reason #5: Obesity.

Reason #6: Insomnia and Stress.

Reason #7: Hormone Imbalances.

Although both testosterone and
estrogen are present in both males
and females, estrogen is considered
the female hormone and testosterone
the male hormone. A decrease in
testosterone makes it difficult for men
to gain muscle mass, and an excess of
estrogen makes it difficult for both
men and women to lose fat once it is
acquired.

Reason #9: Quality of Life. There are
many nutrients that can improve our
quality of life.Contoh: x cukup vitamin, kita x la terus dpt penyakit, tp kalau kita ambil vitamin, badan akn rasa lebih bertenaga. Jadi sepatutnya mesti kita nk hidup yg lebih berkualiti. .right?

So,sesapa nk try supplement dr Shaklee,sms sy ye! 0172274269



Published with Blogger-droid v1.7.4

Jumaat, 5 Oktober 2012

Lagi testimoni..

Salam sayang,
Spring cleaning today.Kalau dulu mesti siap dgn 'senjata ': face mask n kain utk lap hingus. Sy mmg x thn habuk. Lepas mengemas biasanya akan bersin berpuluh2 kali n akan berterusan sampai ke ptg. Esoknya, kekadang terus selsema. Org yg x penah rasa, mmg x kan faham rasa terseksa itu. Nak buat apa pun x best sbb asik bersin, mata mesti berair n hidung mula tersumbat. Kepala jadik weng rasanya.Sangat x selesa okeh! Tp ,alhamdulillah tadi sy bersin sekali je . :) Nak tahu rahsianya? mungkin berkesan buat anda juga. :)
SMS : 017-2274269 
Email : wazahwahid@gmail.com

Khamis, 4 Oktober 2012

Testimoni Sendiri Lah pulak!

Salam, sy nk share testimoni vitamin C dulu k..nnti sy share set bf pulak deh. :)
Dolu2, sy ni resdung. Mmg style pepagi bangun terus idung berair. Masa solat subuh mesti akan mengalir2 tau hingus. Jenuh menahan tau! Memula mkn Shaklee ni ingat ntah2 sama je mcm cap2 yg lain yg penah sy try.Ala2 x percaya la kan.. mkn pon culas2.. tapi sy perasan kalau nk selsema, sy tetiba insof, mkn smpi 2bijik sekali, alhmdulillah,symptoms selsema hilang terus. Sejak tu, sy pon mengamalkanlah vitamin C dr Shaklee. Setelah dkt setahun makan, sy sudah jaaarang selsema, pepagi dah x bersin2, hingus2 pun x de dah.Makan belacan pon dah x pantang. Mmg best lah! Alhamdulillah,syukur teramat sgt.. part paling best bila org puji kulit sy nampak lebih cantik. Awww, x penah org puji kulit aii taw! dah nk masuk umur 30 baru ada org puji. Hins.. hins.. kembang idung aii yg mmg kembang ni. Haha
So,kalau korang nk try,apa lagi, call/sms sy di 0172274269 ye..mcm2 set pon ada. Nk beli vitamin c je pon x de mslh.
:)
P/s: result may vary on each individua.But trying won't hurt,right guys?
0172274269

Published with Blogger-droid v1.7.4

I heart Vitamin C!

Salam,
Sy nk share Testimoni dr pengguna vitamin c..

Testimoni Pengguna : Vitamin C &
Selsema ( Flu )**
Setiap pengguna Shaklee akan mempunyai
favourite product.Jika saya suka banget
dengan ESP, my biz partner, Ramyah
sukakan Vitamin C. Bermula sebagai
pengguna sahaja dan kini sudah menjadi
pengedar di kawasan Shah Alam.
Mari baca kisah Ramyah dan Shaklee
Vitamin C
Biasa kita dengar, vitamin C untuk selsema
@ kulit cantik, dan senang kita beli di
mana-mana. Saya pun begitu jugak, agak2
nak kena selsema tu, beli jelah mana yang
ada. Tapi end result takdelah menarik pun,
samada kurang berkesan @ sama je.
Sejak pertengahan tahun lepas, memang
amalan pemakanan sihat saya lari. So,
masalah kekurangan nutrisi menjadi-jadi.
Bermula dengan gusi berdarah, sakit
sendi lutut, demam sekali sekala dan
selsema berpanjangan. Seperti biasa bila
berjumpa doktor, ubat yang saya bawak
balik adalah ubat selsema & antibiotik.
Walaupun saya memang tak suka ubat
apatah lagi antibiotik, namun pejam mata,
telan jelah. Pada masa yang sama, saya
tetap makan vitamin c yang ada. Memang
berbulan2 tak ada perubahan, yang ada
hanyalah selsema yang kronik & amat
mengganggu aktiviti harian.
Bulan Mei adalah percubaan saya
bersama vitamin C shaklee. Ini kes try &
error lah. Hampir sebulan, baru saya
perasaan yang saya tak perlukan apa-
apa helaian tisu ataupun paket tisu.
Rupa-rupanya saya sendiri tak
menyedari yang selsema saya dah pulih,
kering betul !!! Alhamdulillah, wow it
works...hanya dengan sebiji sehari je, 180
biji sebotol samada untuk 180 hari atau
kurang apabila tambah dos menjadi 2 biji
Sumber : Ramyah @ Mummy-sihat

*credit to: healthierlife4uandme.blogspot.com*

Korang, sy pun mengalami keadaan yg sama.. nanti I citer pengalaman I pulak ye! :)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Rabu, 3 Oktober 2012

Shaklee 1.0

Salam sayang,
Sy kini adlh independent distributor bg Shaklee. Sy ada sediakan trial pack bg yg disebutkan dibawah dgn harga yg amat istimewa. Serious,mungkin korang x kan dpt harga ni unless korang sendiri jd ahli! :)
1. Trial pack breastfeeding( RM 65)
2.TRIAL PACK SKIN BOOSTER( cantik kulit) (RM 63)
3.TRIAL PACK RESDUNG( RM 41)
ADa set lain juga. Sms saya utk pertanyaan lanjut ye.. 0172274269
p/s:semua harga beserta postage ye!
Published with Blogger-droid v1.7.4
 

kisahku Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea