Rabu, 5 Mei 2010

Saya adalah...

Dicatat oleh wuzz_in di 10:35 PTG 1 ulasan Pautan pada catatan ini
...gila menonton citer ini sekarang.

Korang tengok tak?

KBS WORLD (303) kol 9pm

Best korang...hihi





How can you tell the rain not to fall .. When clouds exist?
How can you tell the leaves not to fall .. When the winds exists?
How can you tell me not to fall in love .. When you exist?

Jiwang kan kata2 dia?Auwww...hehe

Selasa, 4 Mei 2010

No Mood

Dicatat oleh wuzz_in di 4:57 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam..

Saya berasa seronok membaca blog org2 lain sebab macam takde pon cerita yang sedih2 pasal idup diorang.Asik gembira je..jadik, saya juga berasa gembira membacanya. Tapi saya cuma terpanggil nak tulis blog bila saya tida mood, geram, marah...

Saya memang takde mood gile2 ari ni..sampai skola terus plak di bagi tau saya kena duty utk ko-ko ptg ni.Dahlah utk kelab hoki yang menda pon saya tak tau. Yang best nya cikgu laki tu senang je cakap, bagi kuiz ke apa ker..hello?aku main hoki pon tak penah, toksahkan main, pegang kayu hoki sambil pukul bola pon tak penah tau tak!Mingung lah org yang menentukan saya masuk kelab permainan ni.

Saya dahlah memang sarat dengan rasa geram lagi benci di pagi2 hari ni. Saya kalu tensen2 ni nak nanges je rasa. Tapi kang org kata gile plak tetibe je nangis tak tentu pasal.Saya benci keadaan saya ni. Saya benci!!

.
Saya
.
Benci
.
Hari
.
Ini
.
Bikin
.
Saya
.
Mahu
.
Lari
.
dan
.
Lari
.
dan
.
Lari
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..................................

Rabu, 5 Mei 2010

Saya adalah...

...gila menonton citer ini sekarang.

Korang tengok tak?

KBS WORLD (303) kol 9pm

Best korang...hihi





How can you tell the rain not to fall .. When clouds exist?
How can you tell the leaves not to fall .. When the winds exists?
How can you tell me not to fall in love .. When you exist?

Jiwang kan kata2 dia?Auwww...hehe

Selasa, 4 Mei 2010

No Mood

Salam..

Saya berasa seronok membaca blog org2 lain sebab macam takde pon cerita yang sedih2 pasal idup diorang.Asik gembira je..jadik, saya juga berasa gembira membacanya. Tapi saya cuma terpanggil nak tulis blog bila saya tida mood, geram, marah...

Saya memang takde mood gile2 ari ni..sampai skola terus plak di bagi tau saya kena duty utk ko-ko ptg ni.Dahlah utk kelab hoki yang menda pon saya tak tau. Yang best nya cikgu laki tu senang je cakap, bagi kuiz ke apa ker..hello?aku main hoki pon tak penah, toksahkan main, pegang kayu hoki sambil pukul bola pon tak penah tau tak!Mingung lah org yang menentukan saya masuk kelab permainan ni.

Saya dahlah memang sarat dengan rasa geram lagi benci di pagi2 hari ni. Saya kalu tensen2 ni nak nanges je rasa. Tapi kang org kata gile plak tetibe je nangis tak tentu pasal.Saya benci keadaan saya ni. Saya benci!!

.
Saya
.
Benci
.
Hari
.
Ini
.
Bikin
.
Saya
.
Mahu
.
Lari
.
dan
.
Lari
.
dan
.
Lari
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..................................
 

kisahku Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea