Selasa, 30 Jun 2009

video!

Dicatat oleh wuzz_in di 5:23 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

arini ku upload video anakku ini. Seksi sket mase nih.hihi

Ahad, 28 Jun 2009

AHAD YG BORING

Dicatat oleh wuzz_in di 6:52 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Ari ni satu2 nye ari cuti aku minggu nih.Semalam skola.Oh, sungguh membosankan. Saya suka mengajar tapi tak suke kalu saya mengajar syok sendiri. Anak murid sy kebanyakannya dari kelas ujung. Pepaham lah kan. Masaelahnyer sekarang, mereka takde minat nak belajar. Jadi ku yg menjerit meroyan kat depan ni langsong lah hampeh takde sape dgr. Syiann saya tau kalian. Lebey2 lagi haprak pon diorang tak paham. Padahal sy guna very simple english since che gu pon hampeh english kan?hihi jer. Bukan susah..terkezut sy bila dgr pemahaman dorang...dahla cakap pasal mende tak best ni kan?kan? Ari nih Afiq melalak bersama Che Ler ke umah mak ngah die. Sy tinggal kat umah masaklah breakfast. Ku tak perasan yg meehoon Eka itu jenis yg siam punyer. Maka meehoon ku bertukar rupe seperti soohoon.Ngeri tak hengat..tak sedap sungguh. Terpaksalah aku buat2 rasa sket. naseb lah aku tak bubuh byk perencah bagai. Kalu tak rugi...ku kan kedekut punyer org. hehe..Pastu Afiq balik dari meronda, aku tidokan die. Pas bangun ku bg makan n mandi..Kami mandi sesama ari nih, sebab mak nyer busuk tak mandi lagi.Pas Afiq mandi, aku pon wat ler keje mengemop lantai umah yg ku rasa mcm dah agak2 amnesia ku nak pikir bila last mop.hihi..pas tu ada lar sy sidai2 kain, lipat2 kain, iron2 baju..tp tu jerlah keje sy hari ni..yg lain tu sy pon tak tau pe ku buat..sedar2 dah malam kalian..hihi..saje sy carik alasan, padahal malas

orang yg malas tak hengat..

Jumaat, 26 Jun 2009

Ku dan EBM,pam, and cd

Dicatat oleh wuzz_in di 9:57 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Ari nih barulah nak tunjuk gambar EBM ku..sy takde byk simpan pon since pam pon ckup utk guna esoknyer jer..tapi ni lah usaha sepanjang ku dok induksi di pangkor..ni 5 hari nyer stok.




memang sonok mengepam time induksi. Susu pon pekat jer.mana taknyer, sy melantak tahap cipan. Makan sedap woo...Coral Bay Resort makanan memang tiptop tau..sy mengepam tiap kali break. malam bangun pam kol 4 lebih since tido pon lambat..satu hari dapatlah dalam 35oz..walaupon tak sebanyak org lain, saya bersyukur amat.Tiap kali pam dapatlah 4oz.Kire banyak untuk saya yg kais pagi makan pagi nih..hehe..disebabkan peti es dah penuh dgn susu, sy asiklah mengusha abah afiq supaya benarkan sy beli peti es..akhernya setelah berapa byk ebm yg cair dan berapa banyak bebelanku, barulah encik suami bagi beli peti es deep freezer tuh.YAng bestnyer, dia plak yg bayar.kiki..semua pasal dia tensen tak dapat simpan ikan lampam dia yg besar tak hengat tuh. sampai busuk2 ikan satu bekas ikan kaler putih tu, gara2tak muat peti es.hihi..Ini wat tempat simpan ikan sungai die yg berlambak2 tuh lah..tapi bila dah beli, sy palk tak sempat2 nak susun ebm dalm tuh..setakat ni baru ada 8oz yg dapat mggu nih sy simpan kat situ..maseh selerak abes lagi..hihi..



ni plak barang2 wajib pi skola.Cikgu lain mesti tegur, mak aii, banyaknyer barang..dgn bakul lagi, botol air gedabak tu lagi, laptop tu lagi..dasat...





ni plak cd2 yang ku ada..sekarang ada 21 keping sumer..cukuplah untuk aku malas2 gilir2 basuh. Ada KS, lunatots, Coolababy n Palm n Pond. Yg paling banyak mistilah Coolababy. Tuh yg paling ok bagi aku..KS aku suka, tapi cutting mak aii, kecik. Lunatots memang lembut sgt tapi tak mampu nak beli byk..Palm n Pond lak,ermmm aku kureng sket...pahamlah rege pon gitew kan, takleh manyak cakap woo..


Ni wet pail n dry pail aku..yang kene poo poo aku rendam. Yang tak kene, aku bilas bagi ilang hancing n kumpul banyak2 sampai turn basuh sampai..senang kan?




So, bf, cd-ing definitely not an easy choice. but then,i think it is all worth it. Macam ari nih, supply merudum since baru pas period. Tapi ku tetap usahakan jugak demi anak tersayang..toksah tanya betapa perit nyer bila kita semangat sesangat nak bf tapi sus kurang. Lagi2 bila mak kite n org sekeliling asik kate susu kite tak banyak, sian anak n etc..sedih woo..tapi sy cuba usaha dan buat yg terbaik.Semoga supply susu sy akan maintain mcm biasa n cukup untuk Afiq minum sampai dia 2 tahun..aminn..Doakan sy yer kawan2..

Signing off now,

Khamis, 25 Jun 2009

SEMUT n AFIQ

Dicatat oleh wuzz_in di 7:04 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Ari ni nak tunjuk gambar Afiq yg kekaguman terhadap semut yg sedang enak berjalan2 di lantai umah saya..Afiq lum lagi pandai kutip mende2 halus, tuh kelakar tgk dia dok kejar semut tuh..

begitew khusyuk anakku inih..hihi



akhirnyer semut itu telah dengan tragisnyer di penyekkan oleh Afiq..hihi...

Hari ni aku agak2 tension sebab kene siapkan segala persiapan Hari Koko esok. Sijil?Check! Hadiah?Check! Hamper?Check! Dah siap kot semua..termasuklah yg makcik tuuut bagi tau last minit tuh..wat aku hangen jer. Naper tak bagitau esok malam jer?Dah aku setel sume baru nak wat mende baru lak..mau jer aku wat bodo.huhu..

Sok skola. Tak best.Sok ada jual2. Itu BEST. hihi sebab acik nak melantak beli macam2..acik sukoo...


Yg cun sentiasa..hihi

...

Dicatat oleh wuzz_in di 7:04 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Ini hanyalah entri merepek ku untuk men-nerai (faham ka?)signature baru aku..hihi..ari nih aku bosan dengan broadband yg lembab lagi sembab ini, maka ku telah mengabaikan Afiq. Bagaimana yg dikatakan pengabaian??iaitu ku telah tidak melayan Afiq sanagt tapi bz meng-connect(sebut betul2.. hihi)internet yg tak dapat2 padahal signal baaiikk punyer..geram den.ok, aku nak wat buku rekod ni..almaklumalah aku malas bz minggu nih dengan Hari Koko punyer keje.Tensi..tensi..


Yg cun sentiasa..hihi

Isnin, 22 Jun 2009

monthly check up

Dicatat oleh wuzz_in di 5:48 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Tadi Afiq gi cek kat klinik desa. Berat Afiq naik 400g jer. Sedey. Memang gagal hasrat ku ingin menggemokkan Afiq seperti maknyehihi..sekarang Afiq 8.2kg.2 bulan lepas 7.8kg. sian anak mak.Tapi memang Afiq sekarang amatlah kureengg menyusu. Ku tak tau nape ntah. Yang tak bestnyer, misi yg check tadi macam tak pro BF jer tau. Geram sy. Ader ker patot die kater, "cukup ke si jer?memang tak campur langsung?ada bagi susu tepung tak?"alamak ai sengal semacam jer misi nih tau. Ku benci!!!dah tuh suh Afiq makan memacam, padahal sy dah inform awal2 yg Afiq ni alergik ikan bilis, oat, kismis n etc. Dengan bangga tanya, "telur tak bagi?" eee...kan tulur ituh satu alergen yg agak2 faymes jugak ku rasa. Takperlah anggaplah memang SAYA yg pelik kerna mcm gile mengepam tiap hari,memang SAYA yg pelik kerana tak bagi Afiq makan garam, telur n etc..so, i'm the wierdos here. End of story. Mcm marah?tak ah..ku cool beb!haha

Ahad, 21 Jun 2009

Syomoottss

Dicatat oleh wuzz_in di 5:59 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Ari nih sesajer la ku bagi Afiq makan sendiri. Itu nasihat Dr Lim Bidor dolu..katanya baik ajar anak makan sendiri so nanti dia akan cepat pandai makan sendiri. Sekali syomotss..hehe..walaupun ibumu ini agak terlalu syomot, jangan ler ikut mak tau sayang.hihi..Afiq kena timbang esok. Alamak, macam tak tercapai jer nak gemokkan Afiq taw. Ingatkan sempatla nak gemokkan dier taw..Arinih ku menggunakan internet yg 68 hengget ituh sebanyak mgkin.Jadi adalah berchatting bagai. Macam ala2 tak sedar diri tue jer. Dah tu byk lah plak yang tuuuut. Benci tau diriku inih..

Sabtu, 20 Jun 2009

GIGI!!!

Dicatat oleh wuzz_in di 6:16 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
anakku telah tumbuh gigi..rasa cam magic lak kalian. sebabnyer kan, saya dah lama tak check keadaan gusi anak saya sebab tak nak nanti kuciwa takde gigi pons yg keluar.hihi..ari ni my sil kater afiq tak mo nyusu sgt. Ku risau takut kena thrush lagik. Sekali bukak mulut, sudah ada dua batang!Dua2 kat atas n dua-dua gigi taring plak tuh. Mak saya kater, kalu org dolu2 kena wat kenduri menyambut gigi tuh sebab pelik n lain dr org lain. isk, tahyul belaka tuh kan?hehe..Afiq sayang, jgn gigit mak masa nenen taw!hehe..

Khamis, 11 Jun 2009

Gumbira

Dicatat oleh wuzz_in di 8:13 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Ku berasa gumbira ingin meng upload gambar mak n afiq n ika..hihi..kalian, cik bulan merah lom datang lagi..nerbesnye saya...dah bagi tau hb..senym ajer dia.ku suke tapi sian sgt kat Afiq.mak tak sempat nak manjakanmu lagi sayang...umah kg ku ini taklah seindah dan secantik umah org lain..tapi umah ni lah yg telah menempatkan 3 putera dan 3 puteri yg semuanya telah berjaya dalam hidup(ku kira?berjaya lah kan, sume masuk U.hihi)Afiq, bila Afiq besar, jgn pandang rendah pada org atas hartanya ye syg...harta itu bukan milik kita selamanya..semuanya milik ALLAH s.w.t ...

Selasa, 9 Jun 2009

anak wayang

Dicatat oleh wuzz_in di 4:15 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

kalian tengok gambar anak bujang saya tu?dia sedang berlakon kalian.berlakon konon2 tido.hihi..bila kita panggil namanyer, dia tak mo main dah dengan kiter, afiq akan pejam mata rapat2, tapi mulut tersenyum2.hihi..bila kita tak panggil dah baru dia akan tengok n cari kiter..bijak sungguh anak mak. Tapi ku tak pandai berlakon taww..ku pandai sket belaja, tapi berlakon?oh no,no,no..hihi

Balik kg!!

Dicatat oleh wuzz_in di 3:44 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Ari isnin 8.05.09 ku pulang ke kg..dah lama tak balik kg.sebulan?dua bulan?tak ingat dah..suamiku bising2 jer bengang sy tak mau balik umahnye.siapa nak balik umah yg tuan umahnyer asik keje,keje dan keje.tol x?hihi..balik tuh naik dengan mak, wa, nua, ika n of course afiq..sepanjang jalan nak ke umah wa, afiq asik aksi melalak nak kua tekak punyer.tensi mak tau sayang..ntah gimana lah nanti mau pulang ke tapah.huwaaa..ku malas nak upload apae2 gambar sebenarnyer.pepahamlah dial up kan.hihi..dah dua malam tido sini, afiq asik bocor jer..nasib toto no, so mak wat tak tau jer kan afiq.hehe..mak malaspenat lah nak cuci..toto besar n berat tau. afiq pon tak kenal sanagt sepupunye, jadi tema balik kg hari ini adalah, Afiq, mari melalak sekuat hati. geram sungguh. suamiku suke cakap yg ku ni jarang pi kg dia. geram lagi. padahal seminggu atau dua minggu sekali mesti pi punyer anak sedara dia pasti akan datang sekurag2 nye 2 kali satu minggu. kalu nak ikut angin diriku ini, memang hangen satu badan! emo la plaks.hihi kutu untuk fs sy akhirnyer berjalan.so by nxt month ku akan pakai fs!yeehaa...tapikan kalian, masaelahnyer sekarang, cik bulan merah ku lum kunjung tibe.apakah?adakah?tak syoknya nak pakai fs kalu sekejap jer kan..ku suke juge ingan mendapat 2nd, tapi ku mau tahun depan supaya Afiq puas nenen2 dolu.huhu..

Selasa, 30 Jun 2009

video!


arini ku upload video anakku ini. Seksi sket mase nih.hihi

Ahad, 28 Jun 2009

AHAD YG BORING

Ari ni satu2 nye ari cuti aku minggu nih.Semalam skola.Oh, sungguh membosankan. Saya suka mengajar tapi tak suke kalu saya mengajar syok sendiri. Anak murid sy kebanyakannya dari kelas ujung. Pepaham lah kan. Masaelahnyer sekarang, mereka takde minat nak belajar. Jadi ku yg menjerit meroyan kat depan ni langsong lah hampeh takde sape dgr. Syiann saya tau kalian. Lebey2 lagi haprak pon diorang tak paham. Padahal sy guna very simple english since che gu pon hampeh english kan?hihi jer. Bukan susah..terkezut sy bila dgr pemahaman dorang...dahla cakap pasal mende tak best ni kan?kan? Ari nih Afiq melalak bersama Che Ler ke umah mak ngah die. Sy tinggal kat umah masaklah breakfast. Ku tak perasan yg meehoon Eka itu jenis yg siam punyer. Maka meehoon ku bertukar rupe seperti soohoon.Ngeri tak hengat..tak sedap sungguh. Terpaksalah aku buat2 rasa sket. naseb lah aku tak bubuh byk perencah bagai. Kalu tak rugi...ku kan kedekut punyer org. hehe..Pastu Afiq balik dari meronda, aku tidokan die. Pas bangun ku bg makan n mandi..Kami mandi sesama ari nih, sebab mak nyer busuk tak mandi lagi.Pas Afiq mandi, aku pon wat ler keje mengemop lantai umah yg ku rasa mcm dah agak2 amnesia ku nak pikir bila last mop.hihi..pas tu ada lar sy sidai2 kain, lipat2 kain, iron2 baju..tp tu jerlah keje sy hari ni..yg lain tu sy pon tak tau pe ku buat..sedar2 dah malam kalian..hihi..saje sy carik alasan, padahal malas

orang yg malas tak hengat..

Jumaat, 26 Jun 2009

Ku dan EBM,pam, and cd

Ari nih barulah nak tunjuk gambar EBM ku..sy takde byk simpan pon since pam pon ckup utk guna esoknyer jer..tapi ni lah usaha sepanjang ku dok induksi di pangkor..ni 5 hari nyer stok.




memang sonok mengepam time induksi. Susu pon pekat jer.mana taknyer, sy melantak tahap cipan. Makan sedap woo...Coral Bay Resort makanan memang tiptop tau..sy mengepam tiap kali break. malam bangun pam kol 4 lebih since tido pon lambat..satu hari dapatlah dalam 35oz..walaupon tak sebanyak org lain, saya bersyukur amat.Tiap kali pam dapatlah 4oz.Kire banyak untuk saya yg kais pagi makan pagi nih..hehe..disebabkan peti es dah penuh dgn susu, sy asiklah mengusha abah afiq supaya benarkan sy beli peti es..akhernya setelah berapa byk ebm yg cair dan berapa banyak bebelanku, barulah encik suami bagi beli peti es deep freezer tuh.YAng bestnyer, dia plak yg bayar.kiki..semua pasal dia tensen tak dapat simpan ikan lampam dia yg besar tak hengat tuh. sampai busuk2 ikan satu bekas ikan kaler putih tu, gara2tak muat peti es.hihi..Ini wat tempat simpan ikan sungai die yg berlambak2 tuh lah..tapi bila dah beli, sy palk tak sempat2 nak susun ebm dalm tuh..setakat ni baru ada 8oz yg dapat mggu nih sy simpan kat situ..maseh selerak abes lagi..hihi..



ni plak barang2 wajib pi skola.Cikgu lain mesti tegur, mak aii, banyaknyer barang..dgn bakul lagi, botol air gedabak tu lagi, laptop tu lagi..dasat...





ni plak cd2 yang ku ada..sekarang ada 21 keping sumer..cukuplah untuk aku malas2 gilir2 basuh. Ada KS, lunatots, Coolababy n Palm n Pond. Yg paling banyak mistilah Coolababy. Tuh yg paling ok bagi aku..KS aku suka, tapi cutting mak aii, kecik. Lunatots memang lembut sgt tapi tak mampu nak beli byk..Palm n Pond lak,ermmm aku kureng sket...pahamlah rege pon gitew kan, takleh manyak cakap woo..


Ni wet pail n dry pail aku..yang kene poo poo aku rendam. Yang tak kene, aku bilas bagi ilang hancing n kumpul banyak2 sampai turn basuh sampai..senang kan?




So, bf, cd-ing definitely not an easy choice. but then,i think it is all worth it. Macam ari nih, supply merudum since baru pas period. Tapi ku tetap usahakan jugak demi anak tersayang..toksah tanya betapa perit nyer bila kita semangat sesangat nak bf tapi sus kurang. Lagi2 bila mak kite n org sekeliling asik kate susu kite tak banyak, sian anak n etc..sedih woo..tapi sy cuba usaha dan buat yg terbaik.Semoga supply susu sy akan maintain mcm biasa n cukup untuk Afiq minum sampai dia 2 tahun..aminn..Doakan sy yer kawan2..

Signing off now,

Khamis, 25 Jun 2009

SEMUT n AFIQ

Ari ni nak tunjuk gambar Afiq yg kekaguman terhadap semut yg sedang enak berjalan2 di lantai umah saya..Afiq lum lagi pandai kutip mende2 halus, tuh kelakar tgk dia dok kejar semut tuh..

begitew khusyuk anakku inih..hihi



akhirnyer semut itu telah dengan tragisnyer di penyekkan oleh Afiq..hihi...

Hari ni aku agak2 tension sebab kene siapkan segala persiapan Hari Koko esok. Sijil?Check! Hadiah?Check! Hamper?Check! Dah siap kot semua..termasuklah yg makcik tuuut bagi tau last minit tuh..wat aku hangen jer. Naper tak bagitau esok malam jer?Dah aku setel sume baru nak wat mende baru lak..mau jer aku wat bodo.huhu..

Sok skola. Tak best.Sok ada jual2. Itu BEST. hihi sebab acik nak melantak beli macam2..acik sukoo...


Yg cun sentiasa..hihi

...

Ini hanyalah entri merepek ku untuk men-nerai (faham ka?)signature baru aku..hihi..ari nih aku bosan dengan broadband yg lembab lagi sembab ini, maka ku telah mengabaikan Afiq. Bagaimana yg dikatakan pengabaian??iaitu ku telah tidak melayan Afiq sanagt tapi bz meng-connect(sebut betul2.. hihi)internet yg tak dapat2 padahal signal baaiikk punyer..geram den.ok, aku nak wat buku rekod ni..almaklumalah aku malas bz minggu nih dengan Hari Koko punyer keje.Tensi..tensi..


Yg cun sentiasa..hihi

Isnin, 22 Jun 2009

monthly check up

Tadi Afiq gi cek kat klinik desa. Berat Afiq naik 400g jer. Sedey. Memang gagal hasrat ku ingin menggemokkan Afiq seperti maknyehihi..sekarang Afiq 8.2kg.2 bulan lepas 7.8kg. sian anak mak.Tapi memang Afiq sekarang amatlah kureengg menyusu. Ku tak tau nape ntah. Yang tak bestnyer, misi yg check tadi macam tak pro BF jer tau. Geram sy. Ader ker patot die kater, "cukup ke si jer?memang tak campur langsung?ada bagi susu tepung tak?"alamak ai sengal semacam jer misi nih tau. Ku benci!!!dah tuh suh Afiq makan memacam, padahal sy dah inform awal2 yg Afiq ni alergik ikan bilis, oat, kismis n etc. Dengan bangga tanya, "telur tak bagi?" eee...kan tulur ituh satu alergen yg agak2 faymes jugak ku rasa. Takperlah anggaplah memang SAYA yg pelik kerna mcm gile mengepam tiap hari,memang SAYA yg pelik kerana tak bagi Afiq makan garam, telur n etc..so, i'm the wierdos here. End of story. Mcm marah?tak ah..ku cool beb!haha

Ahad, 21 Jun 2009

Syomoottss


Ari nih sesajer la ku bagi Afiq makan sendiri. Itu nasihat Dr Lim Bidor dolu..katanya baik ajar anak makan sendiri so nanti dia akan cepat pandai makan sendiri. Sekali syomotss..hehe..walaupun ibumu ini agak terlalu syomot, jangan ler ikut mak tau sayang.hihi..Afiq kena timbang esok. Alamak, macam tak tercapai jer nak gemokkan Afiq taw. Ingatkan sempatla nak gemokkan dier taw..Arinih ku menggunakan internet yg 68 hengget ituh sebanyak mgkin.Jadi adalah berchatting bagai. Macam ala2 tak sedar diri tue jer. Dah tu byk lah plak yang tuuuut. Benci tau diriku inih..

Sabtu, 20 Jun 2009

GIGI!!!

anakku telah tumbuh gigi..rasa cam magic lak kalian. sebabnyer kan, saya dah lama tak check keadaan gusi anak saya sebab tak nak nanti kuciwa takde gigi pons yg keluar.hihi..ari ni my sil kater afiq tak mo nyusu sgt. Ku risau takut kena thrush lagik. Sekali bukak mulut, sudah ada dua batang!Dua2 kat atas n dua-dua gigi taring plak tuh. Mak saya kater, kalu org dolu2 kena wat kenduri menyambut gigi tuh sebab pelik n lain dr org lain. isk, tahyul belaka tuh kan?hehe..Afiq sayang, jgn gigit mak masa nenen taw!hehe..

Khamis, 11 Jun 2009

Gumbira


Ku berasa gumbira ingin meng upload gambar mak n afiq n ika..hihi..kalian, cik bulan merah lom datang lagi..nerbesnye saya...dah bagi tau hb..senym ajer dia.ku suke tapi sian sgt kat Afiq.mak tak sempat nak manjakanmu lagi sayang...umah kg ku ini taklah seindah dan secantik umah org lain..tapi umah ni lah yg telah menempatkan 3 putera dan 3 puteri yg semuanya telah berjaya dalam hidup(ku kira?berjaya lah kan, sume masuk U.hihi)Afiq, bila Afiq besar, jgn pandang rendah pada org atas hartanya ye syg...harta itu bukan milik kita selamanya..semuanya milik ALLAH s.w.t ...

Selasa, 9 Jun 2009

anak wayang


kalian tengok gambar anak bujang saya tu?dia sedang berlakon kalian.berlakon konon2 tido.hihi..bila kita panggil namanyer, dia tak mo main dah dengan kiter, afiq akan pejam mata rapat2, tapi mulut tersenyum2.hihi..bila kita tak panggil dah baru dia akan tengok n cari kiter..bijak sungguh anak mak. Tapi ku tak pandai berlakon taww..ku pandai sket belaja, tapi berlakon?oh no,no,no..hihi

Balik kg!!

Ari isnin 8.05.09 ku pulang ke kg..dah lama tak balik kg.sebulan?dua bulan?tak ingat dah..suamiku bising2 jer bengang sy tak mau balik umahnye.siapa nak balik umah yg tuan umahnyer asik keje,keje dan keje.tol x?hihi..balik tuh naik dengan mak, wa, nua, ika n of course afiq..sepanjang jalan nak ke umah wa, afiq asik aksi melalak nak kua tekak punyer.tensi mak tau sayang..ntah gimana lah nanti mau pulang ke tapah.huwaaa..ku malas nak upload apae2 gambar sebenarnyer.pepahamlah dial up kan.hihi..dah dua malam tido sini, afiq asik bocor jer..nasib toto no, so mak wat tak tau jer kan afiq.hehe..mak malaspenat lah nak cuci..toto besar n berat tau. afiq pon tak kenal sanagt sepupunye, jadi tema balik kg hari ini adalah, Afiq, mari melalak sekuat hati. geram sungguh. suamiku suke cakap yg ku ni jarang pi kg dia. geram lagi. padahal seminggu atau dua minggu sekali mesti pi punyer anak sedara dia pasti akan datang sekurag2 nye 2 kali satu minggu. kalu nak ikut angin diriku ini, memang hangen satu badan! emo la plaks.hihi kutu untuk fs sy akhirnyer berjalan.so by nxt month ku akan pakai fs!yeehaa...tapikan kalian, masaelahnyer sekarang, cik bulan merah ku lum kunjung tibe.apakah?adakah?tak syoknya nak pakai fs kalu sekejap jer kan..ku suke juge ingan mendapat 2nd, tapi ku mau tahun depan supaya Afiq puas nenen2 dolu.huhu..
 

kisahku Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea