Rabu, 11 Mei 2011

Sila Jenguk Tau! :p

Dicatat oleh wuzz_in di 5:11 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam...

Saya ada menjual baju secara kecil-kecilan..untung pon tak sampai 1% kot.hihi..saja suker2..jenguk lah kedai saya yg ciput tapi kiut tu yer.. :D

ni kedai saya.

Rabu, 4 Mei 2011

my long awaited holiday

Dicatat oleh wuzz_in di 5:53 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Salam,
Saya baru balik dari ber'cuti2' malaysia.Bukanlah pi jauh2 pon. Kalau org lain mestI pi overseas ke kan. Hihi. .saya n family belah suami bercuti ke Port Dickson je. Tapi saya rasa saaaangaaaat hepi sebab dapat jugak saya bercuti memandangkan suami saya ni jenis sangat x suka berjalan. .

Family kecil saya(afiq+auni+en suami) menginap di kondominium peranginan TNB. Ada 2 bilik n sangat cantik view balkoni dia. Ank sedara en suami yg sudah bujang pon tido di kondo kami. Memang syok lah sebab dekat gile dgn laut.Pastu pantai tu private beach. So mmg org dok kondo tu jer yg mandi kt situation. BEST! Pastu Ada tmpt mandi seronok (afiq kata gitu)~swimming pool. ;D

Yg lain tido di banglo tnb kat pantai sri cahaya. Pantai mmg cun tapi dekat dgn jln besar, so agak bizi. .kami melepak kat laut sampai dah naik hangit kulit dibuatnya.hihi

Balik dari PD menyinggah pulak ke Nilai. Lakiku bershopping tikar n kerusi malas idaman nye. .saya x beli apa pon..beli tudung 5 helai jer (jer? ?) ;D .. Shopping kan ank2 sikit2..x meround abes pon. Udah penat amat sebab sebelum check out kitorang mandi laut sepuas2 nya. Hihi

Yg paling seronok mestilah afiq dgn auni.semua dok layan diorang je. Pepahamlah yg plg kecik dlm family.hihi. .afiq x puas2 mandi. Asale nmpk laut je nak mandi. Berani sungguh bujangku itu. Yang ank daraku itu pon sama. Tersengih2 bila bawak ke laut. .

Harap2 boleh la berjalan lagi yer bang. .hihi

Abg ipar saya dah merancang nk ke Langkawi pulak lepas ni. Tapi mcm akn gagal je sbb jauh bebenor. .best kan jadi pekerja TNB ni. Dahla best, murah gile plak tu ..(tp jadi bini pekerja TNB lagilah best. Free kau. Hihi)

Published with Blogger-droid v1.6.7

Rabu, 11 Mei 2011

Sila Jenguk Tau! :p

Salam...

Saya ada menjual baju secara kecil-kecilan..untung pon tak sampai 1% kot.hihi..saja suker2..jenguk lah kedai saya yg ciput tapi kiut tu yer.. :D

ni kedai saya.

Rabu, 4 Mei 2011

my long awaited holiday

Salam,
Saya baru balik dari ber'cuti2' malaysia.Bukanlah pi jauh2 pon. Kalau org lain mestI pi overseas ke kan. Hihi. .saya n family belah suami bercuti ke Port Dickson je. Tapi saya rasa saaaangaaaat hepi sebab dapat jugak saya bercuti memandangkan suami saya ni jenis sangat x suka berjalan. .

Family kecil saya(afiq+auni+en suami) menginap di kondominium peranginan TNB. Ada 2 bilik n sangat cantik view balkoni dia. Ank sedara en suami yg sudah bujang pon tido di kondo kami. Memang syok lah sebab dekat gile dgn laut.Pastu pantai tu private beach. So mmg org dok kondo tu jer yg mandi kt situation. BEST! Pastu Ada tmpt mandi seronok (afiq kata gitu)~swimming pool. ;D

Yg lain tido di banglo tnb kat pantai sri cahaya. Pantai mmg cun tapi dekat dgn jln besar, so agak bizi. .kami melepak kat laut sampai dah naik hangit kulit dibuatnya.hihi

Balik dari PD menyinggah pulak ke Nilai. Lakiku bershopping tikar n kerusi malas idaman nye. .saya x beli apa pon..beli tudung 5 helai jer (jer? ?) ;D .. Shopping kan ank2 sikit2..x meround abes pon. Udah penat amat sebab sebelum check out kitorang mandi laut sepuas2 nya. Hihi

Yg paling seronok mestilah afiq dgn auni.semua dok layan diorang je. Pepahamlah yg plg kecik dlm family.hihi. .afiq x puas2 mandi. Asale nmpk laut je nak mandi. Berani sungguh bujangku itu. Yang ank daraku itu pon sama. Tersengih2 bila bawak ke laut. .

Harap2 boleh la berjalan lagi yer bang. .hihi

Abg ipar saya dah merancang nk ke Langkawi pulak lepas ni. Tapi mcm akn gagal je sbb jauh bebenor. .best kan jadi pekerja TNB ni. Dahla best, murah gile plak tu ..(tp jadi bini pekerja TNB lagilah best. Free kau. Hihi)

Published with Blogger-droid v1.6.7
 

kisahku Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea