Selasa, 20 September 2011

Semoga Allah Membalas Segala Perbuatan Awak.AMINNNNNN

Dicatat oleh wuzz_in di 5:23 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam,
Kejam kan title the.Tapi sy mmg amat lah geram. Kes nya begini, smlm time meeting kurikulum ada sorang cikgu tua, komen kata cikgu yg baru posting x berkualiti. X masuk kelas lah,ngajar content x kena lah...kami nak tergelak pon ada sebb cikgu tua ni terkenal sebb x masuk kelas, sampaikan budak yg dia ajar mengadu time trial spm baru ni,diorang x penah belajar sejarah sepanjang tahun masa tingkatan 4 dulu.Cuba teka sapa cikgu dia?Ha....cikgu tua tu lah.B.o.n.g.o.k punya org..dah tu, dlm bilik guru kerja tido terbaring tu. Depan bebudak pulak tu.. kadang dlm kelas pon tido. hampeh x hampeh..

Dan petang ni saya yg dah berkhidmat dari 2007 ni masih di considered baru. Dan akan menghadapi pentadbir petang ni.sengal! Kalau sy masih di considered baru, ngape bg saya kelas periksa tiap2 tahun!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Khamis, 15 September 2011

Cubaan!

Dicatat oleh wuzz_in di 12:55 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

LADAP on BLOGGING.Seriously?

Dicatat oleh wuzz_in di 12:09 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam,

Hari ni saya sedang menghadiri LADAP (Latihan dalam Perkhidmatan)kat makmal komputer sekolah.AND...as u can guess, topik nya adalah...BLOGGING!

Seriously?

Adoiyaii...macam banyak je masa saya nak berblog..huhu..guna blogger droid pong saya malas.hihi..

Selasa, 20 September 2011

Semoga Allah Membalas Segala Perbuatan Awak.AMINNNNNN

Salam,
Kejam kan title the.Tapi sy mmg amat lah geram. Kes nya begini, smlm time meeting kurikulum ada sorang cikgu tua, komen kata cikgu yg baru posting x berkualiti. X masuk kelas lah,ngajar content x kena lah...kami nak tergelak pon ada sebb cikgu tua ni terkenal sebb x masuk kelas, sampaikan budak yg dia ajar mengadu time trial spm baru ni,diorang x penah belajar sejarah sepanjang tahun masa tingkatan 4 dulu.Cuba teka sapa cikgu dia?Ha....cikgu tua tu lah.B.o.n.g.o.k punya org..dah tu, dlm bilik guru kerja tido terbaring tu. Depan bebudak pulak tu.. kadang dlm kelas pon tido. hampeh x hampeh..

Dan petang ni saya yg dah berkhidmat dari 2007 ni masih di considered baru. Dan akan menghadapi pentadbir petang ni.sengal! Kalau sy masih di considered baru, ngape bg saya kelas periksa tiap2 tahun!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Khamis, 15 September 2011

Cubaan!


LADAP on BLOGGING.Seriously?

Salam,

Hari ni saya sedang menghadiri LADAP (Latihan dalam Perkhidmatan)kat makmal komputer sekolah.AND...as u can guess, topik nya adalah...BLOGGING!

Seriously?

Adoiyaii...macam banyak je masa saya nak berblog..huhu..guna blogger droid pong saya malas.hihi..
 

kisahku Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea