Selasa, 17 Mac 2009

MY HUBBY

Dicatat oleh wuzz_in di 5:54 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Wah3..selepas sekian lamer lah kengkawan ku nak tengok gambar kawin aku, akhernyer berjaya gak aku memuatkan dlm blog nih..jgn kutuk muke masam laki ku kerana dia tengah demam + cirit birit time nih..he3..gabra nak kawin dgn sy ker bang?..he2..masa nih udah di inject b***tot lg lakiku ni..syiannn diaa...aku plak mcm macho jer kan?pd hal tgh skit gak time tuh..gastrik..tak pepenah kena tetibe kena plak..tak dapat makan beradap tau..gerammm!!gambar afiq nnti ku upload no..kamera ku jahanamm pas kawen.Mcm tau2 jer tuan dier dah tak cun dah nak bergambar tau..ngeh2..

Sweetest moment...

Dicatat oleh wuzz_in di 5:36 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Kalu lah org tanya, apakah saat yg paling indah dlm hidup ku, aku pon tak taulah nk jawap per..sebenarnya, perasaan tuh dtg ikut time lah..kengkadang kite rasa itulah saat nyer. Tapi beberapa bln kemudian mgkin ada lagi moment yg sweeter dr yang dulu..betol ka?tu pendapat aku jer sebenarnyer..ada org kata time amik ijazah dpn mak ayah..(aku rasa biasa jer..gabra takut senyuman aku tak kena kamera man jer adalah.Penat jer senyum ntah mana apek tu taruk kamera dia..ceh..)org kata saat dapat anak adalh yg paling indah.Tapi bg aku takler pulak..mgkin sebab aku mengantok ya amat, pastu pepahamlah sakit kat tuuuttt tuh kn.Ku takla kata tak seronok, tapi more to feel lega sebenarnya, and syukur sgt2..at the moment ,saat yang paling indah bg aku adalah masa MENYUSUKAN AFIQ..pelik ker ek?tapi sungguh, bila tinggal berdua jer atas katil..dlm keadaan ala2 romantik gitu lampunyer kan, afiq plak peluk lengan n letak tapak tgn dia yg comey tu on my chest..n aku pulak peluk dia..aduss...syahdu..sayang anak mak..

Isnin, 16 Mac 2009

first time

Dicatat oleh wuzz_in di 9:25 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Aku barulah first time wat blog nih..sebelum ni ada gak join blog frenster tapi biasalah dgn internet yg ala2 hampeh kan..jadi idaklah berjalan lancar..sekarang since aku join SI, jadi teruja ler plak membuat blog pasal anakku itu..yerlah sejak jadik mak yang keseorangan sebab lakiku jauh tu, takde tempat plak aku nak meluahkan perassn.hehe..kang susah kalo meroyan ke ape ker kan.ha3...jadik walaupon takde org yg nak join baca blog aku pon tara apa..aku kan suker syok sendiri!ngeh..ngeh..

Gi jenjala

Dicatat oleh wuzz_in di 9:03 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Hari ni bawak afiq gi SMK Kg Soeharto..amik x-ray nye borang..oh, afiq lalok abes dalam kete..anakku yang sorang ni memang kaki lalok kalu dalam kete..alhamdulillah lah sebab maknye selalulah jadi isteri drebar balik kg no nyer..asik cari alasan tak moh ikut abah balik ayer tawar..ngeh..ngeh..Afiq melalak sekuat hati kat skola bila mak pi fotostat kat kedai Khamdani(yg ada pekerja a.k.a anak khamdani yang malas meleweh tuh..hu3)..mak sampai afiq tengah nages giler2..hehe..sabar sayang, mak sampai dah…jumpe lah kawan2 lama..kak yanti especially..windu kowang!!!

Selasa, 17 Mac 2009

MY HUBBY

Wah3..selepas sekian lamer lah kengkawan ku nak tengok gambar kawin aku, akhernyer berjaya gak aku memuatkan dlm blog nih..jgn kutuk muke masam laki ku kerana dia tengah demam + cirit birit time nih..he3..gabra nak kawin dgn sy ker bang?..he2..masa nih udah di inject b***tot lg lakiku ni..syiannn diaa...aku plak mcm macho jer kan?pd hal tgh skit gak time tuh..gastrik..tak pepenah kena tetibe kena plak..tak dapat makan beradap tau..gerammm!!gambar afiq nnti ku upload no..kamera ku jahanamm pas kawen.Mcm tau2 jer tuan dier dah tak cun dah nak bergambar tau..ngeh2..

Sweetest moment...

Kalu lah org tanya, apakah saat yg paling indah dlm hidup ku, aku pon tak taulah nk jawap per..sebenarnya, perasaan tuh dtg ikut time lah..kengkadang kite rasa itulah saat nyer. Tapi beberapa bln kemudian mgkin ada lagi moment yg sweeter dr yang dulu..betol ka?tu pendapat aku jer sebenarnyer..ada org kata time amik ijazah dpn mak ayah..(aku rasa biasa jer..gabra takut senyuman aku tak kena kamera man jer adalah.Penat jer senyum ntah mana apek tu taruk kamera dia..ceh..)org kata saat dapat anak adalh yg paling indah.Tapi bg aku takler pulak..mgkin sebab aku mengantok ya amat, pastu pepahamlah sakit kat tuuuttt tuh kn.Ku takla kata tak seronok, tapi more to feel lega sebenarnya, and syukur sgt2..at the moment ,saat yang paling indah bg aku adalah masa MENYUSUKAN AFIQ..pelik ker ek?tapi sungguh, bila tinggal berdua jer atas katil..dlm keadaan ala2 romantik gitu lampunyer kan, afiq plak peluk lengan n letak tapak tgn dia yg comey tu on my chest..n aku pulak peluk dia..aduss...syahdu..sayang anak mak..

Isnin, 16 Mac 2009

first time

Aku barulah first time wat blog nih..sebelum ni ada gak join blog frenster tapi biasalah dgn internet yg ala2 hampeh kan..jadi idaklah berjalan lancar..sekarang since aku join SI, jadi teruja ler plak membuat blog pasal anakku itu..yerlah sejak jadik mak yang keseorangan sebab lakiku jauh tu, takde tempat plak aku nak meluahkan perassn.hehe..kang susah kalo meroyan ke ape ker kan.ha3...jadik walaupon takde org yg nak join baca blog aku pon tara apa..aku kan suker syok sendiri!ngeh..ngeh..

Gi jenjala

Hari ni bawak afiq gi SMK Kg Soeharto..amik x-ray nye borang..oh, afiq lalok abes dalam kete..anakku yang sorang ni memang kaki lalok kalu dalam kete..alhamdulillah lah sebab maknye selalulah jadi isteri drebar balik kg no nyer..asik cari alasan tak moh ikut abah balik ayer tawar..ngeh..ngeh..Afiq melalak sekuat hati kat skola bila mak pi fotostat kat kedai Khamdani(yg ada pekerja a.k.a anak khamdani yang malas meleweh tuh..hu3)..mak sampai afiq tengah nages giler2..hehe..sabar sayang, mak sampai dah…jumpe lah kawan2 lama..kak yanti especially..windu kowang!!!
 

kisahku Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea