Jumaat, 28 September 2012

Fuhhhh..Tiup!Tiup!

Dicatat oleh wuzz_in di 12:03 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam,
Saya adalah amat gila lama tidak menghapdet blog.Terharu pulak Lia telah menegur kerana sudah lama tak menghapdet.Lia ni kenal masa menyusukan Afiq dulu..Kira sahabat susuan la nih.hehe..sedar tak sedar, Lia udah bersalin pon.Sy baru tau.Dah nak abes pantang pon Lia ..hehe..

Lately takde lah menda sgt berlaku dlm  kehidupan org biasa2 macam sy kan..kalau sedih2 tu barulah teringat nak mem'blog'.Jahat,kan?hehe..Skrg mcm bizi mencari cara utk memantopkan lagi masa depan duit sy..Mahu membuat pinjaman bank kah?ke,mau kumpul saja duit manyak2?undecided lagi..

BTW, sy sudah menjadi ahli Shaklee tau,jadik jika anda mahu men'try',boleh email no..sy bagi harga ahli je.Jangan takut neh.Sy mmg tak amik untung mana pon.Sehengget dua je pon kalau ada..

Insyaallah, ada masa sakan sy membebel lagi di sini. Jalga yo!

Jumaat, 28 September 2012

Fuhhhh..Tiup!Tiup!

Salam,
Saya adalah amat gila lama tidak menghapdet blog.Terharu pulak Lia telah menegur kerana sudah lama tak menghapdet.Lia ni kenal masa menyusukan Afiq dulu..Kira sahabat susuan la nih.hehe..sedar tak sedar, Lia udah bersalin pon.Sy baru tau.Dah nak abes pantang pon Lia ..hehe..

Lately takde lah menda sgt berlaku dlm  kehidupan org biasa2 macam sy kan..kalau sedih2 tu barulah teringat nak mem'blog'.Jahat,kan?hehe..Skrg mcm bizi mencari cara utk memantopkan lagi masa depan duit sy..Mahu membuat pinjaman bank kah?ke,mau kumpul saja duit manyak2?undecided lagi..

BTW, sy sudah menjadi ahli Shaklee tau,jadik jika anda mahu men'try',boleh email no..sy bagi harga ahli je.Jangan takut neh.Sy mmg tak amik untung mana pon.Sehengget dua je pon kalau ada..

Insyaallah, ada masa sakan sy membebel lagi di sini. Jalga yo!
 

kisahku Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea