Selasa, 12 Oktober 2010

Masih Belum..

Dicatat oleh wuzz_in di 4:41 PTG 1 ulasan Pautan pada catatan ini
bersalin lagi....

Sekarang saya tengah diserang batuk2, sakit tekak n selsema.Mood nak bersalin pon terus hilang.Pengsan nak tahan batuk kalu time pantang.Nak batuk kang, satu hal takut menda lain pon terkeluar sama.Seriau saya. dolu, masa saya jaga mak sakit kat sepital Ipoh, ada sorang budak tu (dia muda dari saya,okeh)sakit masa lepas bersalin.Demam tak kebah2. So, dia masuk sepital sorang2, anak kena lah ditinggalkan dekat umah. Sah2 lah tak buley breastfeed bagai,kan?Saya tak mo jadi begitu.Nauzubillahiminzalik..

Mak saya tak mo datang lagi ke umah saya disini.Sedih saya. Macam tak nak jaga saya jer.Takpelah, nampaknya maybe pantang kang baru saya suh En Suami amik mak. Selagi lum kua baby ni, tak yahlah saya amik dolu.Tak taulah cemana nak berpantang sorang2. Saya buley jaga diri, tapi Afiq tu sapa nak jaga.Makan minum dia, bukan ada org nak tolong pon..huhu

Banyak dugaan mengandung kali ni serasa saya. Dolu masa mengandungkan Afiq, saya tak alah, semput pon sikit2 jer..kali ni, mabuk tak tentu hala,saya asik sakit semedang..pastu kena semput tu tak terkira banyak kalinya.Naik menyampah nak pakai ventolin pump tu.Bila nak pakai, saya tawakkal je pada Allah sebab takut ada side effect pada baby..

Semoga segala dugaan ni berakhir dengan sesuatu yg indah dihujung sana....

Selasa, 5 Oktober 2010

Menghitung Hari..

Dicatat oleh wuzz_in di 9:45 PTG 3 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam..

Saya masih menghitung hari..ya, masih belum ada tanda2 apa2.Dekat bawah tu tulih lagi 12 hari. Iyo ko 12 hari?hehe..dolu Afiq terlebih seminggu.Tak taulah yg kedua ni macam mana. Doakan saya yer?..

Selasa, 12 Oktober 2010

Masih Belum..

bersalin lagi....

Sekarang saya tengah diserang batuk2, sakit tekak n selsema.Mood nak bersalin pon terus hilang.Pengsan nak tahan batuk kalu time pantang.Nak batuk kang, satu hal takut menda lain pon terkeluar sama.Seriau saya. dolu, masa saya jaga mak sakit kat sepital Ipoh, ada sorang budak tu (dia muda dari saya,okeh)sakit masa lepas bersalin.Demam tak kebah2. So, dia masuk sepital sorang2, anak kena lah ditinggalkan dekat umah. Sah2 lah tak buley breastfeed bagai,kan?Saya tak mo jadi begitu.Nauzubillahiminzalik..

Mak saya tak mo datang lagi ke umah saya disini.Sedih saya. Macam tak nak jaga saya jer.Takpelah, nampaknya maybe pantang kang baru saya suh En Suami amik mak. Selagi lum kua baby ni, tak yahlah saya amik dolu.Tak taulah cemana nak berpantang sorang2. Saya buley jaga diri, tapi Afiq tu sapa nak jaga.Makan minum dia, bukan ada org nak tolong pon..huhu

Banyak dugaan mengandung kali ni serasa saya. Dolu masa mengandungkan Afiq, saya tak alah, semput pon sikit2 jer..kali ni, mabuk tak tentu hala,saya asik sakit semedang..pastu kena semput tu tak terkira banyak kalinya.Naik menyampah nak pakai ventolin pump tu.Bila nak pakai, saya tawakkal je pada Allah sebab takut ada side effect pada baby..

Semoga segala dugaan ni berakhir dengan sesuatu yg indah dihujung sana....

Selasa, 5 Oktober 2010

Menghitung Hari..

Salam..

Saya masih menghitung hari..ya, masih belum ada tanda2 apa2.Dekat bawah tu tulih lagi 12 hari. Iyo ko 12 hari?hehe..dolu Afiq terlebih seminggu.Tak taulah yg kedua ni macam mana. Doakan saya yer?..
 

kisahku Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea