Selasa, 17 Mac 2009

Sweetest moment...

Dicatat oleh wuzz_in di 5:36 PG
Kalu lah org tanya, apakah saat yg paling indah dlm hidup ku, aku pon tak taulah nk jawap per..sebenarnya, perasaan tuh dtg ikut time lah..kengkadang kite rasa itulah saat nyer. Tapi beberapa bln kemudian mgkin ada lagi moment yg sweeter dr yang dulu..betol ka?tu pendapat aku jer sebenarnyer..ada org kata time amik ijazah dpn mak ayah..(aku rasa biasa jer..gabra takut senyuman aku tak kena kamera man jer adalah.Penat jer senyum ntah mana apek tu taruk kamera dia..ceh..)org kata saat dapat anak adalh yg paling indah.Tapi bg aku takler pulak..mgkin sebab aku mengantok ya amat, pastu pepahamlah sakit kat tuuuttt tuh kn.Ku takla kata tak seronok, tapi more to feel lega sebenarnya, and syukur sgt2..at the moment ,saat yang paling indah bg aku adalah masa MENYUSUKAN AFIQ..pelik ker ek?tapi sungguh, bila tinggal berdua jer atas katil..dlm keadaan ala2 romantik gitu lampunyer kan, afiq plak peluk lengan n letak tapak tgn dia yg comey tu on my chest..n aku pulak peluk dia..aduss...syahdu..sayang anak mak..

0 ulasan on "Sweetest moment..."

Catat Ulasan

Comment ya!

Selasa, 17 Mac 2009

Sweetest moment...

Kalu lah org tanya, apakah saat yg paling indah dlm hidup ku, aku pon tak taulah nk jawap per..sebenarnya, perasaan tuh dtg ikut time lah..kengkadang kite rasa itulah saat nyer. Tapi beberapa bln kemudian mgkin ada lagi moment yg sweeter dr yang dulu..betol ka?tu pendapat aku jer sebenarnyer..ada org kata time amik ijazah dpn mak ayah..(aku rasa biasa jer..gabra takut senyuman aku tak kena kamera man jer adalah.Penat jer senyum ntah mana apek tu taruk kamera dia..ceh..)org kata saat dapat anak adalh yg paling indah.Tapi bg aku takler pulak..mgkin sebab aku mengantok ya amat, pastu pepahamlah sakit kat tuuuttt tuh kn.Ku takla kata tak seronok, tapi more to feel lega sebenarnya, and syukur sgt2..at the moment ,saat yang paling indah bg aku adalah masa MENYUSUKAN AFIQ..pelik ker ek?tapi sungguh, bila tinggal berdua jer atas katil..dlm keadaan ala2 romantik gitu lampunyer kan, afiq plak peluk lengan n letak tapak tgn dia yg comey tu on my chest..n aku pulak peluk dia..aduss...syahdu..sayang anak mak..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Comment ya!

 

kisahku Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea