Isnin, 7 Oktober 2013

Counting days.

Dicatat oleh wuzz_in di 8:50 PG

Assalamualaikum,

Sedar x sedar, dah nk masuk 90 hari sy bercuti. Tidakkkkk!!!! Sedihla nk mula kerja. Korang x nk ke taja sahabat korang ni, bg gaji tetiap bulan, tp x yah keje. Korang2 yg duit banyak yg sampai tahap boleh buat kertas toilet tu, silalah derma kat saya. Huaaaa...

Kali ni mmg malas sgt rasanya. Antara sebab2 dan alasannya:
1. Bdk SPM Biologi tu, mesti kena wat kelas tambahan. Sy pun kena study balik. =balik lambat hari2= aqmar kena tggl lama=  stresss!!

2. Ujung tahun, aii sbg guru spbt kena uruskan 800++student punya buku berdua je dgn kak baizura. Tp ketuanya aiii, jadik aiii la kena wat keje lebih. Huaaaa lagi..

3.PBS bong*ok yg kena siapkan n key in tu. Dgn bdk yg dtg celum2 sebulan sekali tu. Cenggana? Dahla cikgu yg ambik kelas sy konfem x buat pape. Dorang punya kelas pun cemana. Tak koser diorang nk ingt kelas org lain.mesti punya.

Kalau masa Afiq n Auni dulu sbb naik skolah awal tahun. X rasa sgt sedihnya. Kerja pun x la byk sgt.. huhu...

Aqmar, rindulah mak nk gomol2 awak nanti. Huhuhu...

0 ulasan on "Counting days."

Catat Ulasan

Comment ya!

Isnin, 7 Oktober 2013

Counting days.

Assalamualaikum,

Sedar x sedar, dah nk masuk 90 hari sy bercuti. Tidakkkkk!!!! Sedihla nk mula kerja. Korang x nk ke taja sahabat korang ni, bg gaji tetiap bulan, tp x yah keje. Korang2 yg duit banyak yg sampai tahap boleh buat kertas toilet tu, silalah derma kat saya. Huaaaa...

Kali ni mmg malas sgt rasanya. Antara sebab2 dan alasannya:
1. Bdk SPM Biologi tu, mesti kena wat kelas tambahan. Sy pun kena study balik. =balik lambat hari2= aqmar kena tggl lama=  stresss!!

2. Ujung tahun, aii sbg guru spbt kena uruskan 800++student punya buku berdua je dgn kak baizura. Tp ketuanya aiii, jadik aiii la kena wat keje lebih. Huaaaa lagi..

3.PBS bong*ok yg kena siapkan n key in tu. Dgn bdk yg dtg celum2 sebulan sekali tu. Cenggana? Dahla cikgu yg ambik kelas sy konfem x buat pape. Dorang punya kelas pun cemana. Tak koser diorang nk ingt kelas org lain.mesti punya.

Kalau masa Afiq n Auni dulu sbb naik skolah awal tahun. X rasa sgt sedihnya. Kerja pun x la byk sgt.. huhu...

Aqmar, rindulah mak nk gomol2 awak nanti. Huhuhu...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Comment ya!

 

kisahku Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea