Sabtu, 5 Oktober 2013

Passing baton

Dicatat oleh wuzz_in di 6:06 PG
Assalamualaikum.. Rasa lain macampulak menulis blog guna lappy.Biasa tak dan nak bukak blog, anak dah usik,kacau dsbg nya..arini tiga2 tido awal, dapatlah godek2 sekejap kan. Dalam tempoh 4 minggu nih,Afiq n Auni asik bergilir2 demam.Memula Afiq, pastu Auni, pastu Afiq.Skrg turn Auni pulak.Huhuhu...sedih eden..dan tiap2 minggu jugak pegi poliklinik.Seriau rasanya.Afiq kena amik darah sebab demam dkt seminggu. Pastu next 2 weeks kena cek urine pulak sbb kencing tak lawas.maca2 dugaan sewaktu dlm cuti bersalin ni..now ni Auni kena croup lagi.sian tgk anak dara comel saya tu.. dan aii, seperti biasa,akan merisau2 tak tentu hala..nyampah dgn diri sendiri taw! Ya Allah, tolonglah sihatkan anak2 ku...

0 ulasan on "Passing baton"

Catat Ulasan

Comment ya!

Sabtu, 5 Oktober 2013

Passing baton

Assalamualaikum.. Rasa lain macampulak menulis blog guna lappy.Biasa tak dan nak bukak blog, anak dah usik,kacau dsbg nya..arini tiga2 tido awal, dapatlah godek2 sekejap kan. Dalam tempoh 4 minggu nih,Afiq n Auni asik bergilir2 demam.Memula Afiq, pastu Auni, pastu Afiq.Skrg turn Auni pulak.Huhuhu...sedih eden..dan tiap2 minggu jugak pegi poliklinik.Seriau rasanya.Afiq kena amik darah sebab demam dkt seminggu. Pastu next 2 weeks kena cek urine pulak sbb kencing tak lawas.maca2 dugaan sewaktu dlm cuti bersalin ni..now ni Auni kena croup lagi.sian tgk anak dara comel saya tu.. dan aii, seperti biasa,akan merisau2 tak tentu hala..nyampah dgn diri sendiri taw! Ya Allah, tolonglah sihatkan anak2 ku...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Comment ya!

 

kisahku Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea